Lapinleuku 230

Tuotenro: 230010

Varastossa

67,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Posti - Toimitus arkisin ennen klo 16, Posti, Posti, Postin pakettiautomaatti, Yritysrahti Suomessa 500, Posti Saksa, Yrityrahti Suomessa 250, Pickup Parcel, Posti

Lapinleuku on täydellinen puukko omaan käyttöön tai lahjaksi aktiivisille eränkävijöille ja metsästäjille.
Lapinleuku 230 on ollut vuosikymmeniä Marttiinin suosituimpia puukkomalleja ja on yhä edelleen myyntitilastojen kärkipäässä.

Ruostumattomasta kromiteräksestä valmistetussa terässä on Lappi-aiheinen etsaus. Myös leu’un nahkainen tuppi on kuvioitu kauniisti. Visakoivuisesta kahvasta saa muotoilunsa ansiosta tukevan ja varman otteen. Terän ja kahvan välinen sormisuojahela tarjoaa vielä asteen lisää turvallisuutta puukon käyttöön estäen käden lipsahtamisen terään. Leuku on erinomainen eräkaveri haastaviinkin olosuhteisiin!

 

Leuku käyttöön tai lahjaksi eränkävijälle

Lapinleuku on isokokoinen veitsi, jota on käytetty Lapissa kautta aikain. Lappipuukkoa kutsutaan myös nimellä stuorra niibas, joka tarkoittaa isoa veistä. Suuria lapinleukuja käytetään usein vesurin tapaan lyöntityökaluna nuotion puiden pilkkomiseen. Pienempi leuku taasen on erittäin hyvä vaihtoehto lihojen paloitteluun. Vuolupuukkoa etsiessäsi tutustu esimerkiksi retkeilypuukkoihimme.

Leuku sopii erinomaisesti niin aktiiviseen käyttöön kuin lahjapuukoksi. Leu’un mukana voit tilata sen arvoisen lahjapakkauksen, joka viimeistelee kokonaisuuden niin lahjana kuin matkamuistona. Lahjaksi annettavaan leukuun voit halutessasi tilata myös ilmaisen maks. 25 merkin mittaisen merkkauksen.

Leukua, kuten Marttiinin muitakin puukkoja, tulee huoltaa ja teroittaa säännöllisesti. Leu’un kromiteräksisen terän teroittaminen onnistuu kätevästi esimerkiksi timanttiteroittimella. Tutustu eri ohjeisiin ja materiaalitietoihin alta:

Tämä leuku on saatavana myös sormisuojallisena mallina (Lapinleuku 235).

Tuotetiedot

MITAT

Terän pituus

11 cm

Koko pituus

22 cm

MATERIAALIT

Terä

ruostumaton kromiteräs

Kahva

visakoivu, lakattu

Tuppi

nahka


EXPLORE, LOVE & SHARE – @MARTTIINI.FI & #MARTTIINI

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Hinta
Lahjalaatikko S Lahjalaatikko S
1,80 €
Puinen lahjalaatikko Puinen lahjalaatikko
15,90 €
Hiomakivi (nahkatuppi) Hiomakivi (nahkatuppi)
33,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Luu-Visaleuku
119,90
Lapinleuku 240
91,90
Lapinleuku 250
103,90
Lapinleuku 255
113,90

Selaa tätä tuoteryhmää: Perinnepuukot - Lapinleuku & Ilves