Retkikirves

Tuotenro: 1031020

Varastossa

77,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Posti - Toimitus arkisin ennen klo 16, Posti, Posti, Postin pakettiautomaatti, Yritysrahti Suomessa 500, Posti Saksa, Yrityrahti Suomessa 250, Pickup Parcel, Posti, UPS UK

Marttiinin retkikirves on täydellinen reissukaveri
Kirvessarjamme, johon myös retkikirves kuuluu, jatkaa Marttiinille tutulla polulla perinteikkään sekä modernin käsityön yhdistämisessä. Lopputuloksena syntyi kolmen kirveen luotettava ja kestävä trio.

Retkikirves soveltuu erinomaisesti nuotiopuiden pilkkomiseen. Kirveen materiaaleiksi valikoitui laadukas hiiliteräs, kaunis saarnipuu sekä ajaton ja laadukas nahka.

 

Retkikirves on taattua Marttiini-laatua

Marttiinin retkikirveessä on järeä muotoiltu varsi, josta saa pitävän ja varman otteen. Saarnipuu on ominaisuuksiltaan erittäin lujaa, sitkeää sekä kulutusta kestävää. Saarnia on perinteisesti käytetty muun muassa keihäänvarsiin, jousiin, parketteihin sekä rekien ja vaunujen aisoihin.

Retkikirveen hiiliteräksestä valmistetussa terässä on tovereitaan enemmän painoa, jolloin se sopii paremmin myös suurempiin askareisiin. Pelkän terän paino on jopa 500 g. Hiiliterästerän hoidossa on tärkeää kuivata terä huolellisesti aina käytön jälkeen. Huolellisesti hoidettu terä pysyy kauan ruosteettomana ja sen käyttöikä on erittäin pitkä.

Kirvestrion keskikastiin kuuluva retkikirves vetää vertoja veljilleen. Sarjan muut kirveet:

Muista myös säännöllinen teroittaminen. Tutustu ohjeisiin ja teroittimiin.

Tuotetiedot

MITAT

Terän pituus

13 x 7 cm

Koko pituus

34cm

Paino

680 g

MATERIAALIT

Terä

hiiliteräs

Kahva

saarni

Teräsuoja

nahka, ruskea


EXPLORE, LOVE & SHARE – @MARTTIINI.FI & #MARTTIINI

Suosittelemme myös

Tulukset
12,00
Leirikirves
83,90
Vaelluskirves
71,90

Selaa tätä tuoteryhmää: Retkeilypuukot