MARTTIINI OY


>  MARTTIININ HISTORIAA
>  RAPALA VMC OYJ

 

 

MARTTIINI OY

 

EDELLÄKÄVIJÄNÄ VUODESTA 1928


Sukupolvien aikana hioutunut käytännön kokemus, huippuunsa viety ammattitaito ja vankat käsityöperinteet on Marttiinissa yhdistetty tarkoin valittuihin materiaaleihin, nykyaikaiseen teknologiaan, tietokoneavusteiseen suunnitteluun ja tehokkaaseen sarjatuotantoon.

Ennakkoluulottomien ratkaisujen tuloksena on puukko, joka oikein hoidettuna ja huollettuna palvelee käyttäjäänsä moitteettomasti kokonaisen ihmisiän.

 

KAUNISTA JA KÄYTÄNNÖLLISTÄ

 

Marttiini-puukko on aina suunniteltu tiettyä käyttöä ja puukon käyttäjää ajatellen. Käteensopiva, oikea työkalu oikeaan paikkaan. Myös tyylikäs muotoilu on tärkeä osa käsityökalun suunnittelua ja valmistusta. Ammattitaito ja pitkä kokemus paitsi tuntuvat, myös näkyvät.

Marttiinin puukkotehtaalla on pitkät perinteet arktisten alueiden käsityötaidon ja käytännön tarpeiden yhdistämisessä. Marttiini-puukko on käyttäjäänsä varten tehty.

 

ARKTISIA KOKEMUKSIA

 

Kierinkiläinen seppä Janne Marttiini perusti Marttiini-tehtaan vuonna 1928.

Perheyrityksenä perustansa luonut Marttiini on nykyään osa kansainvälistä kalastusvälinekonsernia Rapala VMC:tä, jonka suomalainen syntyhistoria on hyvin samankaltainen kuin Marttiininkin alkutaipale. Rapala VMC Oyj (Rapala) on nykyään maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Rapalalla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista.