Suomi 100 Juhlapuukot

Marttiini juhlistaa vuonna 2017 Suomen satavuotista itsenäisyyttä Suomi 100 Juhlapuukoilla. Puukkojen suomalaisesta upeakuvioisesta visakoivusta valmistettua kahvaa koristavat kultasepän valamat Suomi 100 -juhlahelat. Puukkoja valmistetaan pronssi-, hopea- ja kultahelaisina. Jokainen puukko numeroidaan yksilöllisesti juoksevalla sarjanumerolla, ja Juhlapuukkoja valmistetaan vain juhlavuoden ajan.

MARTTIINI

SUOMI 100 JUHLAPUUKKO
HOPEAHELOIN
LAHJALAATIKOSSA

547019W

Suomi 100 -juhlapuukon kahva on upeakuvioista suomalaista visakoivua, hopeasta valetuin heloin. Kahvan päätyhelaa koristaa Suomen lippu. Juhlapuukon terä on korkeakiiltoista kromiterästä. Terässä on yksilöllinen numerointi. Tuppi on valkoista nahkaa erikoispainatuksella. Toimitetaan satiinipussissa ja puisessa lahjalaatikossa.

 • TERÄ: ruostumaton kromiteräs, 11 cm
 • KOKO PITUUS: 22 cm
 • KAHVA: visakoivu / hopea
 • TUPPI: valkoinen nahka / uushopea panta

399,00€

Osta nyt

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastaanotti Hopeisen Suomi 100 -juhlapuukon perjantaina 15. joulukuuta Mäntyniemessä. Puukon luovutti Marttiini Oy:n toimitusjohtaja Päivi Ohvo. Lue lisää

Suomi 100 juhlapuukko hopeaheloin
 

MARTTIINI

SUOMI 100 JUHLAPUUKKO
PRONSSIHELOIN
LAHJALAATIKOSSA

547018W

Suomi 100 -juhlapuukon kahva on upeakuvioista suomalaista visakoivua, pronssista valetuin heloin. Kahvan päätyhelaa koristaa Suomen lippu. Juhlapuukon terä on korkeakiiltoista kromiterästä. Terässä on yksilöllinen numerointi. Tuppi on valkoista nahkaa erikoispainatuksella. Toimitetaan puisessa lahjalaatikossa.

 • TERÄ: ruostumaton kromiteräs, 11 cm
 • KOKO PITUUS: 22 cm
 • KAHVA: visakoivu / pronssi
 • TUPPI: valkoinen nahka / pronssi

149,00€

 

Suomi 100 juhlapuukko pronssiheloin

MARTTIINI

SUOMI 100 JUHLAPUUKKO
KULTAHELOIN
LAHJALAATIKOSSA

547020W

Suomi 100 -juhlapuukon kahva on upeakuvioista suomalaista visakoivua, 14. karaatin kullasta valetuin heloin. Kahvan päätyhelaa koristaa Suomen lippu. Juhlapuukon terä on ruostumatonta Damascus-terästä. Terässä on yksilöllinen numerointi. Tuppi on valkoista nahkaa erikoispainatuksella. Toimitetaan satiinipussissa ja puisessa lahjalaatikossa.

 • TERÄ: Damascus-teräs, 10 cm
 • KOKO PITUUS: 21 cm
 • KAHVA: visakoivu / kulta
 • TUPPI: valkoinen nahka / kulta

7990,00€

Kokonaisvalmistumäärä 27 kpl
Saatavuustiedustelut: marttiini@marttiini.fi

Suomi 100 juhlapuukko hopeaheloin

Suomalaista osaamista

Marttiinin puukoissa käytetään perinteisiä suomalaisia materiaaleja, kuten visakoivua ja jossain malleissa myös poron sarviluuta. Marttiinin puukot ovat tunnettuja terävyydestään, ja huippuunsa hiotun terän viimeistely on puukontekijöille kunnia-asia. Marttiinin puukot valmistetaan Suomessa.

Avainlippu

Perinteitä kunnioittaen

Marttiini Oy on vuonna 1928 Rovaniemelle perustettu puukkotehdas, joka valmistaa pohjoisen alueen puukkoperinteitä vaalivia ja tehtaan perustajan, Janne Marttiinin tinkimättömiä laatuvaatimuksia kunnioittavia puukkoja. Puukot valmistetaan perinteisiä materiaaleja, käsityötaitoa ja modernia tekniikkaa yhdistämällä.

 

HOPEAHELAINEN JUHLAPUUKKO

Toimitetaan puisessa lahjalaatikossa valkoiseen satiinipussiin pakattuna.

PRONSSIHELAINEN JUHLAPUUKKO

Toimitetaan puulaatikossa, jonka kannessa on erikoispainatus.

Jaa